Skip to content

Werken bij Hete Kolen
Word jij onze nieuwe kok?

Bij Hete Kolen maken we elke dag speciaal, niet alleen voor onze gasten maar ook voor elkaar. Als onze nieuwe zelfstandig werkende kok ben je een van ons. Geen chef die boven het team staat, maar iemand die met beide benen op de grond staat en zich helemaal thuis voelt in ons hechte team. Dus heb jij altijd al je vingers willen branden aan onze Josper? Lees dan verder!

WAT BIEDEN WIJ?

  • Flexibele werktijden: We streven naar vaste dagen maar begrijpen dat flexibiliteit in werktijden belangrijk is.
  • Fulltime baan: 38 uur per week, verdeeld over 4 dagen.
  • Eerlijk loon: Jij doet je best, dus je loon moet dat weerspiegelen. Maak je overuren? Dan betalen we die direct uit.
  • Eten op onze kosten: Eén keer per half jaar en daarnaast altijd 10% korting als je bij ons langskomt.
  • Korting bij de buren: Je krijgt 20% korting bij onze favoriete buren: Boothill Saloon, Long John’s en Café Marktzicht.
  • Teambuilding: Koken voor elkaar met Kerst en een jaarlijks teamuitje met Boothill Saloon, Long John’s en Café Marktzicht.

EÉN TEAM, ÉÉN FAMILIE, ÉÉN TAAK

Bij Hete Kolen werken we hard, lachen we samen, en maken we er elke dag iets bijzonders van. Geen hiërarchie, geen strakke scheiding tussen keuken en bediening. Bij ons mag je gerust de keuken uit om een gerecht te serveren en een praatje te maken met de gasten. We rouleren, helpen elkaar, en delen de verantwoordelijkheid. Van het samenstellen van de menukaart tot de keuze van de wijnen: jouw stem telt mee.

WIE WE ZOEKEN?

  • Echt en oprecht: Wees jezelf, dat werkt het beste.
  • Met ervaring: Je weet wat het betekent om zelfstandig te werken in een professionele keuken.
  • Harde werker: Het is bij ons altijd druk, wees daarop voorbereid.
  • Teamplayer: Je houdt overzicht en zorgt ervoor dat iedereen soepel blijft samenwerken, ook tijdens piekmomenten.
  • Leermeester: Heb je al een leermeesterdiploma? Super! Zo niet, dan kun je die op onze kosten behalen.

Goed om te weten: We krijgen veel goede freelancers, maar we zijn echt op zoek naar iemand voor een vast plekje in ons team.

WE ZIJN NOOIT UITGELEERD

Bij Hete Kolen leren we van elkaar en investeren we in elkaar. Jij krijgt de kans om te groeien en tegelijkertijd geef je jouw kennis door aan nieuwe collega’s en de vele leerlingen in de keuken. We vinden het belangrijk dat je blijft ontwikkelen, want jouw groei is onze groei. Of je nu je leermeesterdiploma wilt behalen of je culinaire technieken wilt aanscherpen — wij helpen je om jezelf verder te ontwikkelen.

Bakkie doen?

Heb je een CV? Mail hem dan naar reserveren@hete-kolen.com voor een afspraak. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Jimmy via 06-46577023 (bellen is het snelste). De koffie staat klaar en we praten hier verder over de mogelijkheden!

Back To Top